fbpx
Menu
Kind zijn / Puzzels

Lange puzzels voor lang speelplezier!

Ben je op zoek naar een toffe puzzel met een mooi ontwerp? Ik kwam deze lange puzzels tegen, waar je natuurlijk ook extra lang mee kunt spelen. 😉

Puzzelen is leuk!

Puzzelen vind ik zelf altijd erg leuk om te doen met mijn zoontje. Het is ten eerste goed voor zijn ruimtelijk inzicht. Daarnaast zit die kleine draaikont dan ook eindelijk eens even rustig stil. Ook is hij er best goed in, dus we zijn thuis regelmatig aan het puzzelen.

Lange puzzels

Deze toffe puzzels zijn geschikt vanaf 3 jaar oud en zijn super lang! Dat wordt puzzelen op de grond (dit doen wij thuis eigenlijk altijd al) of de eettafel leegmaken.. Je hebt namelijk één meter nodig om hem goed te kunnen maken. Van deze lange puzzels zijn er 4 soorten beschikbaar. Kleine voertuigenliefhebbers gaan aan de haal met de transport puzzel en dierenvrienden kiezen liever voor de puzzel met dieren uit alle werelddelen. De avonturiers leggen zo de puzzel over de ruimte in elkaar, compleet met raketten en aliëns. Ook kun je kiezen voor een echte onderwaterwereld… Naast de mooie vormgeving, bestaat iedere puzzel uit 30 stukjes, waarbij je 4 kleine puzzels maakt, die perfect in de grote puzzel passen. Cool toch?

Mudpuppy puzzels voor alle leeftijden

Met puzzelen kun je natuurlijk niet vroeg genoeg beginnen, dus dit mooie merk heeft al puzzels die geschikt zijn vanaf 1,5 jaar oud! Voor je kleintjes zijn er sets van vier puzzels, elk bestaande uit drie grote stukken. Het bijzondere hieraan is dat onze ukkies hiermee ook leren door te voelen aan de verschillende structuren. Voor grotere kinderen vanaf 5 jaar hebben ze ook hele leuke glow in the dark puzzels en vanaf 8 jaar zijn er zelfs puzzels van 1000 stukjes van de wereld of het onderwaterleven!

Mudpuppy

Mudpuppy maakt puzzels met mooie illustraties en van stevig karton. Ze zijn gemaakt van 90% tot 100% gerecycled papier en worden geprint met inkt die geen giftige stoffen bevat. Veilig voor onze kinderen dus én bewust voor het milieu!

De lange puzzels zijn verkrijgbaar bij PSikhouvanjou voor €19,95.

Wil je meer puzzel inspiratie? Kijk dan even op de blog!