fbpx
Menu
Accessoires / Style

Handgemaakte petten voor baby en kind

Ik heb weer een pareltje ontdekt waar ik laaiend enthousiast over ben! Dit merk maakt handgemaakte petten voor baby en kind. Om deze collectors items gewoon simpelweg ‘petten’ te noemen, is eigenlijk een belediging…

Collectors items – Little Noggi

Deze beauties van handgemaakte petten zijn stuk voor stuk uniek en zijn dubbelzijdig te dragen. Beide kanten verschillen in ontwerp en stof, dus eigenlijk heb je twee petten in één. Door de nop bovenop, die je zelf op de andere zijde kunt bevestigen, maak je het helemaal af! Ze zijn het hele jaar door te dragen vanaf drie maanden en ouder en worden gemaakt door een briljante ontwerpster uit Melbourne.

handgemaakte petten little noggi

Uniek en origineel

Alle verschillende delen van de pet hebben een verschillende kleur of verschillende print en de ontwerpster weet deze zo goed te matchen, dat het toch een prachtig geheel is. Een originele en eigen stijl, die zichtbaar met liefde gemaakt is.  Ze gebruikt alleen ecologisch verantwoorde materialen en heeft een goed oog voor detail. Dit zie je duidelijk terug in de kwaliteit van deze handgemaakte petten!

Bescherming

De petten worden ontworpen en gemaakt met de mogelijkheid om deze het gehele jaar te dragen en je kleine te beschermen tegen verschillende weersinvloeden. De achterkant is namelijk iets langer, om de nek te beschermen tegen de zon. Iedere pet is voorzien van een lekkere klep, zodat ze ongestoord kunnen spelen en alles goed kunnen bekijken. Aan de kleine oortjes is ook gedacht, want deze worden afgedekt door de flappen, die je onder het kinnetje aan elkaar kunt bevestigen.

handgemaakte petten little noggi

Details

Ook aan leuke details is gedacht, waardoor deze petten extra bijzonder zijn. Een klein zakje op de zijkant of schattige oortjes die je extra op de pet kunt laten customizen. Zo wordt je unieke pet nóg persoonlijker!

Verkrijgbaar

Ik ben fan van deze te gekke petten! Helaas zijn ze nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar het zou mij niet verbazen als daar binnenkort verandering in komt. Mocht je iemand kennen die deze petten in Nederland gaat aanbieden, laat het mij dan weten! Voor nu zijn ze te bestellen in de Little Noggi webshop.

handgemaakte petten little noggi