fbpx
Menu
Schoenen / Style

Handgemaakte babyschoentjes waar je hebberig van wordt

Als je denkt aan de meest schattige dingen op aarde, dan denk je ook vast aan babyschoentjes. Onvoorstelbaar hoe klein die lieve voetjes zijn! Ik vond handgemaakte babyschoentjes waar je hebberig van wordt.

Waarschuwing voor zwangere vrouwen

Als je zwanger bent, dan ben je niet goed bestand tegen kleine babyspulletjes. Het ene is nog schattiger dan het ander en je koopt je waarschijnlijk suf. Ik zal de zwangeren onder ons bij deze even een ‘heads up’ geven. Lees vooral NIET verder, want je wil dit hebben. Sterker nog, vrouwen die niet zwanger zijn willen dat waarschijnlijk asap weer worden bij het zien van dit moois!

handgemaakte babyschoentjes van leer huize smit oh yeah baby

Handgemaakte babyschoentjes

Bij de eerste blik op deze exemplaren was ik gelijk verkocht. De verschillende modellen zijn zo leuk, dat je bijna niet kunt kiezen. Met dit nieuwtje hebben jullie een primeur te pakken, want de webshop van Huize Smit is pas een week online! Ben jij één van de eersten met deze cuties op de plank?

Favorieten

Van jongs af aan ben ik al een sucker voor high tops, dus de hoge schoentjes zijn mijn favoriet. Alhoewel de lage cheetah schoentjes natuurlijk ook te gek zijn… En dan dat mooie croco leer! New baby please!

handgemaakte babyschoentjes huize smit oh yeah baby

Comfortabele babyschoentjes

Deze schoentjes worden met de hand gemaakt van het zachtste leer. Zo kunnen de kleintjes hun voetjes lekker blijven bewegen. Doordat in deze ontwerpen het stiksel aan de buitenkant zit, is het super comfortabel voor je baby! Ideaal voor de eerste stapjes! Doordat alles op bestelling gemaakt wordt, heb je het niet gelijk de volgende dag in huis, dus houdt daar rekening mee. De babyschoentjes gaan van maat 15 tot en met maat 22.

Perfect kraamkado

Dit zijn te gekke opties als origineel kraamkado of voor op je eigen baby wishlist! Nu nog een baby zien te regelen… 😉 De schoentjes zijn verkrijgbaar vanaf de scherpe prijs van €29,50 in de webshop van Huize Smit! Welk model is jouw favoriet?