fbpx
Menu
Kindermeubels / Thuis zijn

Flexa Play bedden voor baby’s en kinderen

Flexa kennen we natuurlijk allemaal van de verf. Wist je dat ze ook super mooie meubels hebben? De Play collectie is speciaal voor kinderen en de Flexa Play bedden zijn echt prachtig om te zien!

Leeftijden en meegroeien
Ze hebben in deze collectie babybedden en éénpersoonsbedden om deze fase op te volgen. Om te beginnen bij de babybedden, deze kun je lang gebruiken. Ideaal natuurlijk als je een nieuw bedje aanschaft! Er zijn hierin twee modellen verkrijgbaar.

Ovale bedden van 0-4+ jaar
De ovale houten bedjes geheel in het wit of in combinatie met de beuken kleur zijn te gebruiken op vijf verschillende manieren. De bedbodem is ten eerste op twee hoogtes in te stellen, voor de echte mini fase (0-6 maanden) en als ze kunnen gaan zitten. Als vervolg hierop kun je een aantal spijlen verwijderen, zodat ze zelf uit bed kunnen komen, maar er moeilijk uit kunnen vallen tijdens hun slaapjes. Zijn ze wat groter (vanaf een jaar of 3), dan kun je het hele voorste gedeelte van het bed verwijderen, zodat ze gemakkelijk zelf uit bed kunnen komen. Dan hou je dus de achterzijde plus het hoofd- en voeteneinde wel met de spijlen als afscheiding. Uiteindelijk kun je de hele bovenkant verwijderen, zodat je alleen de bodem met de pootjes overhoudt. Op deze manier kun je het babybed gebruiken van 0 tot ruim 4 jaar oud.

Rechthoekige design bedden van 0-3 jaar
Deze prachtige bedjes zijn natuurlijk echte eyecatchers door het kleurgebruik en de stoere vormgeving. Deze bedden zijn rechthoekig, maar in de openingen komen de ronde vormen terug. Ook de houten pootjes, waarvan de onderkant in dezelfde kleur ‘gedipt’ is als het bedje, passen perfect bij het design! Bij deze bedjes is de bedbodem ook verstelbaar, maar kun je hierna helaas geen onderdelen verwijderen waardoor je het bedje langer zou kunnen gebruiken. Daarom is dit bed geschikt van 0 tot 3 jaar oud.

Éénpersoonsbedden
Deze bedden hebben dezelfde Scandinavische touch en toch ook het retro gevoel door de vormen. De pootjes van de design bedjes vindt je ook onder deze éénpersoonsbedden. De kleuren zijn natuurlijk te gek en het ontwerp strak, waardoor het vrij tijdloos is.

De prijzen zijn iets minder strak als de bedden ;-). Toch hoort dit erbij en wil ik jullie wel het totaal plaatje meegeven, dus here we go:

5 stappen babybed – wit, wit met hout – €599,00
Design bedden – wit, geel, mint, roze – €399,00
Éénpersoonsbedden – wit, geel, mint, roze – €199,00

Alle Flexa Play bedden zijn online verkrijgbaar bij onder andere Momokids.

flexa-play-bedden-collage