fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Feest decoratie voor dummies van Studio Lala!

Zitten jullie ook wel eens kwijlend achter de computer bij het zien van die perfect gestijlde feestjes met de origineelste decoratie? Het ziet er altijd zo mooi uit, maar dit gevoel voor styling is helaas niet voor iedereen weggelegd.

Ine van het Belgische Studio Lala helpt je hierbij een handje! It’s very simple, zelfs voor de totaal niet stylish moeders onder ons (of voor degene met haast, dat mag ook). Je kunt op verschillende manieren te werk gaan:

1. Kiezen op kleur
Door een kleur te kiezen krijg je een lijst met allerlei producten die je dan in de webshop gemakkelijk bij elkaar kunt zoeken. Van decoratie artikelen als honeycombs (je weet wel, van die papierballen?), slingers en confetti tot inpakpapier, rietjes, bordjes, bekers, cake toppers en servetten. You name it!

2. Kies een pakket printables
Dit is de kers op de taart en hiermee kies je het thema of de stijl die je aan wilt houden. Beren, Indianen, Dots and Stripes, Rock and Roll, Hipster, Watermeloenen of Vosjes? Voor iedereen zit er wat bij! In ieder pakket zitten verschillende items, van slingers, welkomstborden, feesthoedjes, bedankkaartjes, rietjes-versier-tags, waaiers en uitnodigingen. Het bijzondere is dat dit pakket voor jouw gepersonaliseerd wordt! Je geeft de naam en leeftijd door en Ine past het pakket voor je aan. Je krijgt alles aangeleverd op A4 PDF formaat, dus even printen (of laten printen) en je hebt een te gekke eigen stijl te pakken! Als je een thema hebt gekozen, dan komen er onderaan handige suggesties tevoorschijn die in dezelfde stijl passen. Ideaal dus en gemak dient de mens!

3. Kies op product
Als je iets minder groot uitpakt kun je ook op product zoeken binnen de verschillende categoriën om bijzondere spullen te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het bijzonder inpakken van cadeau’s, decoratie producten of items voor aan tafel.

Makkelijker kan niet toch? Als je dus toch stijlvol en origineel voor de dag wilt komen, zonder uren ervoor te hoeven knutselen, dan is dit je oplossing. Ine zorgt voor een Ooooohhhh bij elke Lala… Voor de echte knutselaars geeft ze zelfs workshops!

Zie hier drie voorbeelden van thema’s die verkrijgbaar zijn: Flamingo’s, Dots & Stripes en Vosjes!

studio-lala-flamingo-thema

 

studio-lala-dots-and-stripes-thema

 

studio-lala-vossen-thema