fbpx
Menu
Accessoires / Style

Coole kniekousen voor frisse lentedagen!

De lente is van start gegaan en laatst hadden we een fantastische week. Toch kan het ook nog best frisjes zijn buiten. Brrrr… Speciaal voor deze dagen én de stoere meiden die echt, per sé hun jurkjes en rokjes aan willen, vond ik coole kniekousen om de frisse dagen mee door te komen!

kniekousen meiden

Kniekousen voor stoere meiden

Vroeger dacht je bij kniekousen wellicht aan een strenge kostschool (in dat diepe navy blauw) of héle nette kinderen. Tegenwoordig zijn kniekousen juist super leuk en ook voor stoere meiden! Niks geen suf en streng imago, maar juist speels en fantasierijk! Een mooi jurkje of hippe rok fleur je direct op met een paar van deze stoere kousen, voorzien van de leukste figuren en karakters.

kniekousen meiden

Billy loves Audrey

Dit Australische merk focust zich puur op accessoires voor meiden met hun collectie aan kniekousen, tasjes, hoedjes, maillots en haar-accessoires. Ze zijn speels en verzinnen de leukste karakters om hun originele items een eigen en speelse look te geven. Dat lukt ze zeker! Als klein meisje kun je toch niet kiezen tussen de panda’s, de eenhoorns of het muisje in de kasteeltoren? Voor stoere meiden zijn er piraten kousen, kniekousen met een octopus of vosjes! Er is van alles wat in vele uiteenlopende kleurstellingen. Zachte, zoete pastels voor de girlie meisjes en donkere en hardere kleuren blauw, rood en groen voor de stoere meiden.

kniekousen meiden

Kniekousen kopen

Deze te gekke Australische kousen van het merk Billy loves Audrey kun je gelukkig ook gewoon in Nederland kopen. Ook hoef je daar de deur niet eens voor uit! Little Legends, de Nederlandse webshop met te gekke schoentjes voor je mini, stuurt deze gewoon naar je toe, om je eigen fashionista mee te verrassen. Gemakkelijker kan niet!

Je koopt de Billy loves Audrey kniekousen vanaf €12,95 (kortere sokjes zijn €7,95). Ook dus leuk als kado voor een verjaardagpartijtje!

Meer inspiratie voor stijlvolle kids accessoires? Je vindt het op de blog!

kniekousen meiden