fbpx
Menu

tiny tot 2 in 1 kinderfeetsDe Tiny Tot is het kleine broertje van de Kinderfeets, waar ik eerder een item over gemaakt heb en waar we toen een leuke winactie mee gedaan hebben! Dit originele en Nederlandse ontwerp is ontstaan in San Francisco, waar Oscar Mulder nergens een goed fietsje voor zijn zoontje kon vinden. Als ontwerper met voorvaderen uit de fietswereld weet je dan wat je te doen staat! De Kinderfeets ontwierp Oscar voor zijn zoontje Sebastiaan. Daarna kwam de tweeling Storm en Lola, waarvoor hij ook iets bijzonders wilde ontwerpen, met de Tiny Tot als resultaat. Waar de Kinderfeets een echte loopfiets is voor de kinderen vanaf 2 jaar, kun je de Tiny Tot al eerder gebruiken én is het een 2-in-1 fietsje! Dat is makkelijk!

Driewieler
Vanaf de leeftijd van 1 jaar gebruik je de Tiny Tot als driewieler. Ideaal voor de kleintjes door de lage instap, waardoor ze dichtbij de grond zitten en zich daardoor ook veiliger voelen. De wielen zijn extra breed, wat fijn is voor wat extra evenwicht. Het zadel met kussentje is in hoogte verstelbaar en het ontwerp van de handgrepen beschermt de kleine handjes en voorkomt ook nog krassen in huis. De verf van het frame is op waterbasis dus niet belastend voor het milieu. Voor elke verkochte fiets wordt er ook een boom geplant, dus ze zijn zeer milieubewust bij Kinderfeets!

Loopfiets
Nu komt het mooie: de Tiny Tot is om te bouwen van driewieler naar loopfiets, dus je hebt twee fietsjes in één! De twee wielen aan de achterkant zijn gemakkelijk om te zetten naar 1 wiel met de bijgeleverde sleuteltjes en voilà! Je kleintje heeft een nieuwe uitdaging met een loopfiets in plaats van een driewieler! Te gek toch?!

De Tiny Tots zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, blauw, groen en roze voor €69,00 bij Amstelmam.

tiny-tot-kinderfeets-2-in-1