fbpx
Menu
Boeken / Kind zijn / Spelen & Spullen

Oh yeah product review: Fisher Price dierentuin vriendjes boekje

Otis en ik hebben samen heel erg nauwkeurig naar het dierentuin vriendjes boekje gekeken van Fisher Price en hebben er uiteraard ook mee gespeeld. Nu is mijn kind een ‘boekjeskind’ en vind hij het super leuk om zelf de bladzijden om te slaan. Dit boekje is heel erg mooi want er zijn wat leuke extra’s die mijn 10 maanden oude monster erg aanspreken:

IMG_1112.PNG

– Een handvat! Dit is handig om stevig vast te pakken en dan hard met het boekje te gaan zwaaien.

– Doordat er 1 bladzijde is met een plastic (en dus verzwaard) uiteinde, maakt dit mooi geluid op de grond zodat hij er hard mee kan rammen. Nog 1 van zijn favoriete bezigheden..

– Dit harde plastic uiteinde heeft een structuur van bolletjes en een vlinder. Niet dat dit uitmaakt want het kan gewoon in je mond. Net zoals het handvat overigens..

– Hoera! Een spiegeltje! Mijn kind kijkt toch het liefste naar zichzelf en ligt daarbij in een deuk. Is dat iets om mij zorgen over te maken? 😉

– Dit boekje kan in de was! Altijd handig met dat gekwijl..

– Het olifantenoor knispert, altijd een pluspunt. Ook heeft de olifant een klein frutselstaartje, net zo leuk als labeltjes aan je knuffel of kleding!

– Een verborgen flapje! Deze had hij zo ontdekt en hopla, daar was de giraffe.

– Dieren zijn altijd een goed onderwerp en worden tegenwoordig herkenbaar! Op deze leeftijd beginnen ze categorieën te herkennen en leren ze dat bijvoorbeeld een olifant, altijd een olifant is. Of hij die nu in een boekje ziet staan, in het echt in de dierentuin of het Little People olifant poppetje… Alles valt onder de categorie: olifant. Je kunt ze hierbij dus ook gaan stimuleren, erg leuk om te zien hoe ze erop reageren.

– Wat we altijd van Fisher Price gewend zijn: heerlijk kleurrijk. Je kunt wel met mooi en strak design speelgoed aankomen, maar uiteindelijk gaan alle ouders overstag en willen alle kleintjes toch veel kleur en drukke prints!

Conclusie:
Dit boekje spreekt de allerkleinsten zeker aan door de variatie, kleuren, plaatjes en activiteiten. Ze worden gestimuleerd om te voelen, kijken en hun fantasie te gebruiken. Daarnaast is het voor ouders ook gemakkelijk, omdat het wasbaar is en het is zacht, dus gemakkelijk klein mee te nemen onderweg. Een aanrader!

Fisher Price dierentuin vriendjes boekje – vanaf 0 jaar – €9,59

IMG_1111.PNG