fbpx
Menu
Style / Tassen

Musthave rugtas voor meiden!

Echte meiden hebben natuurlijk een tas. Net als mama. Alleen moet het voor de mini-me variant wel praktisch zijn natuurlijk. Zoals een rugtas bijvoorbeeld! Ik heb voor meiden dé musthave rugtas gespot!

Variaties in rugtassen

Een rugtas is allang geen saai en lelijk ding meer, want ze zijn er in ontelbaar veel leuke kleuren en prints. Toch sprong deze er voor mij uit. Misschien omdat ik ook een klein meisje geweest ben? Misschien door de kleuren? Of komt het toch door de print?

Musthave rugtas

Bij deze rugtas ligt het aan de combinatie! De print is super girly, maar toch stoer, zwart en bold. Oogjes zijn natuurlijk echt iets voor meiden en deze geven je een vette knipoog! Licht roze is al een mooie combinatie en bij dit exemplaar zijn naast de print, ook de details in het stoere zwart uitgevoerd. Bijvoorbeeld het hartje aan de rits en de verstelbare banden onderaan de schouderbanden. De rits vind ik ook te gek met de witte tape en de zwarte rits. Lekker opvallend, net als de print! Er past een A4 map in, dus hij is aardig van formaat: 44 x 30 x 15 cm. Niet echt geschikt voor de allerkleinsten helaas.

Zebra rugtassen

Zebra trends is een Nederlands merk, wat zich specialiseert in tassen. Ik was er nog niet bekend mee, maar deze tas is in mijn optiek de knaller van de collectie!

Op pad of naar school

Zie jij jouw dochter al met deze musthave rugtas rondlopen? Handig om haar lunch in mee te nemen als ze naar school gaat. Haar balletpakje en spitsjes voor de dansles of misschien wel wat toiletspulletjes voor het logeerpartijtje bij haar beste vriendinnetje van school. Super leuk en echt iets voor meiden!

Deze musthave rugtas voor meiden is verkrijgbaar bij de Belgische webshop De Gele Flamingo en kost €42,00.