fbpx
Menu
Creatief & Inspiratie / Thuis zijn

Webshop tip: Blöjor & Mjölk

Een leuke vrij nieuwe webshop waar je zeker eens een kijkje moet nemen is Blöjor & Mjölk: design met Scandinavische touch voor baby’s en kids. Van speelgoed tot interieuraccessoires, opbergers tot borden en bekers, alles met een flinke dosis design!

Luiers en melk
Tijdens de zwangerschap van Ollie ontstond het idee voor Blöjor & Mjölk (luiers en melk dus) en hun liefde voor design en duurzame producten kwam in de webshop samen. Het is een mooie verzameling aan stijlvolle must-haves voor ouders die kwaliteit en vormgeving belangrijk vinden.

Merken die we volgen
Je kunt hier terecht voor bijzondere merken, waarvan je er een aantal wel herkent als je de blog trouw volgt. Sketch Inc van de houten speelpoppen, Gispen van de domoor beker, Fabels van de strakke koppies voor aan de muur, Design Letters van de coole cups en de handige Play & Go opbergzakken. Ook vind je hier KG Design, van de silicone robot spaarpot en de heerlijke én verantwoorde verzorgingsproducten van Naïf babycare. Veel merken waar ik fan van ben, dus een webshop tip hoort hier zeker bij! Ben je op zoek naar een origineel kado en heb je een bepaald bedrag in je hoofd? Dan kun je via de webshop super gemakkelijk  kado’s op prijs selecteren. Easy peasy!

Favorieten
Natuurlijk heb ik ook deze keer een aantal van mijn favorieten voor jullie op een rij gezet, zodat jullie een indruk krijgen wat er allemaal te vinden is. Wat vinden jullie het leukste bij Blöjor & Mjölk?

blöjor-&-mjölk-numbers
1. Panda opberger – Play & Go – €33,95
2. Houten Karl – Sketch Inc – €34,95
3. Domoor beker – Gispen – €12,50|
4. Wandhaak piraat – Sketch Inc – €19,95
5. Konijnenkoppie – Fabels – €34,95
6. Speen marmerlook – Elodie Details – €8,50
7. Lamp – Lapin and me – €69,95
8. Deken beren – Huxbaby – €39,95
9. Melamine alfabet beker – Design Letters – €9,95
10. Thunderlane dusk auto – Play Forever – €55,95
11. Rammelaar – Dutch Lifestyle – €12,95
12. Houten blokken – Dutch Lifestyle – €9,95
13. Meiden rugtas – Elodie Details – €47,50