fbpx
Menu
Interieur accessoires / Posters / Thuis zijn

Kleurrijke posters voor de kinderkamer!

Soms kom je zo’n pareltje tegen… Een merk wat je nog niet kende, maar wat zo ontzettend leuk is! Dat was vandaag het geval toen ik deze te gekke kleurrijke posters tegenkwam voor de kinderkamer!

posters kinderkamer

Ontdekkingen

Dat is wat ik zo leuk vind aan het bloggen. Ik kan mijn eigen verhalen en ervaringen erin kwijt. Ook kan ik de leukste merken en producten die ik tegenkom met jullie delen! Niet de items die jullie al kennen die bij de grote winkels liggen. Die weten jullie zelf ook prima te vinden. Het gaat mij om die inspirerende nieuwe producten en merken, waarvan je hart een sprongetje maakt. Dat gebeurde bij deze kleurrijke posters!

posters kinderkamer

Verbouwen!

We zijn toevallig thuis aan het verbouwen. Er komt namelijk in september een baby aan (mocht je dit gemist hebben, kun je dit terug lezen in deze blog!), dus we hebben een extra kamer nodig. Hier zal ik jullie later meer over vertellen, maar inmiddels staat er een extra muur in huis en zijn we dus van een huis met twee slaapkamers, naar een huis met drie slaapkamers gegaan! Met dank aan handige opa en lief uiteraard ;-). As we speak is de verf van Otis zijn grote jongenskamer aan het drogen, dus het is nu tijd om langzaam te gaan opbouwen en aankleden…. HOERA!

posters kinderkamer

Toffe unisex kleurrijke posters

Ik ging dus op zoek naar wat toffe nieuwe posters voor op zijn ‘grote broeren kamer’, zoals hij het zelf zo mooi zegt. Hij wil het liefst alle kleuren van de regenboog op zijn kamer en ondanks dat ik hem ontzettend lief vind heb ik het weten te houden bij een combinatie van wit met twee andere kleuren. De posters mogen natuurlijk wel lekker kleurrijk, dus ik ging op zoek….

posters kinderkamer

Amayadeem posters

Deze posters zijn er in verschillende toffe thema’s met een kenmerkende stijl. Een combinatie van speelse lijnen met sprekende kleuren. Ideaal om een kinderkamer mee op te fleuren én unisex in stijl! Het laatste nieuwe thema is ‘The Party Collection’, waarbij allerlei dieren met feesthoedjes op centraal staan. De vormgeving vind ik super leuk, dus wellicht dat deze uiteindelijk wel op Otis nieuwe kamer terecht komen!

posters kinderkamer

Posters kopen

Ook de prijs is super scherp! Een A3 heb je al voor €18,00, een A4 kost je €10 en ga je voor groot (50 x 70 cm) dan ben je €28,90 kwijt. Zeer betaalbaar dus! De posters zijn in de verschillende maten verkrijgbaar in de Amayadeem webshop!

Meer poster inspiratie? Je vindt het op de blog!