fbpx
Menu
Bouwen / Houten speelgoed / Kind zijn

Houten speelgoed van Londen en New York!

Je kindje kennis laten maken met je roots of je favoriete steden? Dat kan gewoon met dit verantwoorde en houten speelgoed van Londen en New York!

Londen en New York

Londen en New York. Beide steden heb ik bezocht. New York zelfs twee keer. In Londen was ik een week op studietrip vanuit het Amsterdam Fashion Institute. Die opleiding is allang afgerond maar ons groepje vriendinnen is gelukkig gebleven! We proberen een paar keer per jaar met zijn allen te eten en tussendoor zijn er natuurlijk nog verjaardagen van de kindjes en spreken we geregeld af.

Mijn eerste keer in New York was ook met vriendinnen. Één van hen ging daar een half jaar studeren aan de School of Arts, dus twee dagen nadat zij gevlogen was, gingen wij achter haar aan om daar gezamenlijk oud en nieuw te vieren en de stad te ontdekken. Een te gekke week was dat! Later ben ik er nog eens terug geweest, maar de eerste keer blijft vaak het meest bijzonder.

Houten speelgoed van Londen en New York

Je kunt je kindje nu steeds vroeger kennis laten maken met andere plekken op de wereld. Bijvoorbeeld met deze houten speelblokken! Als je aan Londen denkt, dan is de Tower Bridge natuurlijk één van de bekende plekken. Daar crosst je kleine nu gewoon alvast overheen met zijn houten speelauto! Compleet met brug die open en dicht kan. Zonder dat hij of zij het weet is hij al bekend met een bezienswaardigheid ;-).

De New York versie is nóg uitgebreider en bestaat uit twee magnetische krijtborden als basis. Hierop kun je natuurlijk zelf straten en Central Park tekenen. Vervolgens bouw je de stad verder met de Brooklyn Bridge, Times Square en het Empire state building. Uiteraard mogen de gele taxi en het Vrijheidsbeeld ook niet ontbreken.

Kiko +

Dit mooie merk, Kiko +, maakt uitsluitend speelgoed van gecertificeerd hout. Ze staan voor duurzaam speelgoed wat de creativiteit en fantasie stimuleert. Alles wordt ontworpen met een strak design en minimaal kleurgebruik, waardoor het er fantastisch uitziet!

Deze twee sets houten speelgoed van Londen en New York zijn verkrijgbaar bij de Nederlandse webshop PSikhouvanjou. Voor de Londen set betaal je €34,95 en voor de uitgebreidere New York versie ben je €64,95 kwijt. Hiervoor heb je te gek houten speelgoed wat nog generaties lang mee gaat! Als er trouwens niet meer mee gespeeld wordt, staat het ook nog tof in je interieur…