fbpx
Menu
Ervaringen & Tips / Mama zijn

Even voorstellen: de Oh yeah baby gastbloggers!

Wow, wat kreeg ik onwijs veel leuke en goede reacties op mijn oproep voor gastbloggers! Echt helemaal te gek en ik ben apentrots dat er zoveel leuke meiden voor Oh yeah baby zouden willen schrijven! Na veel wikken en wegen en weer opnieuw lezen bleef ik over met veel meer meiden dan waar ik in eerste instantie aan zat te denken: 7 stuks maar liefst! Jullie zullen wel nieuwsgierig zijn…

Bij deze stel ik met trots aan jullie voor: de Oh yeah baby gastbloggers!

 

intro-amandaAmanda
Hi! Ik ben Amanda. Mama zijn vind ik wonderlijk en kleine koekie is mijn liefste. Schrijven is mijn manier voor een blijvende herinnering van alle dagelijkse, mooie, leuke, grappige, maar ook moeilijke momenten van het mama zijn.
www.kusmama.nl

intro-anne

Anne
Ik ben Anne, 27 jaar oud en moeder van little Lexie. Tussen het schreeuwen, wassen, spugen en opruimen door probeer ik mijn draai te vinden als moeder en als jonge, ondernemende en creatieve vrouw. Ik probeer de ballen in de lucht te houden en wil mijn avonturen graag met jullie delen.

Intro-Kyra
Kyra
Ik ben Kyra, 32 en moeder van Kick (5) en Rocco (1). Ik werk met kinderen en geniet er heel erg van om nu ook die kleine mannen van mijzelf in het drukke Amsterdamse leven te kunnen laten opgroeien. Ik ben kapot en zit vol energie tegelijk. Ik vind alles aan kinderen leuk en dat wil ik graag met jullie delen.

 

MandyIntro-Mandy
Ik ben Mandy, een Zeeuws meisje in een dorpje dat verlangt naar de grote stad, de trotse moeder van Duncan (11 mdn) & stoere stiefmoeder van Douglas (11) & Rosanne (7). Naast het runnen van een Full House schrijf ik graag over het (stief)moederschap en alle bijzondere, leuke en verschrikkelijke zaken die hier bij komen kijken.
Duncan | Momblogger | Dramaqueen |
www.puremeretreats.nl

intro-MarleenMarleen
Aangenaam Marleen! Naast mama van Mees, bijna mama van zoon nummer twee. Ik deel graag mijn ervaringen als werkende mama in een mannenhuis, waar ik mijn best doe om een lieve, grappige en alles kunnende mama te zijn en daarnaast natuurlijk ook een fantastische en jaloersmakende vriendin. Mijn blog gebruik ik als uitlaatklep. Misschien voor jou ter inspiratie, bron van herkenning of gewoon om even nergens anders aan te denken.

 

SteffieIntro-Steffie
Deze 34-jarige mama van Mauck (6), Lenn (2) en Just (9 maanden) is vrouw van de leukste man, kan niet zonder vriendinnen van vroeger en later aangehaakte exemplaren, Milka Oreo,  maxi rokken, kinderboeken en kitscherige hertjes. Kijkt altijd bij mensen naar binnen  en moet de nieuwste Chanel-lakjes hebben (maar gebruiken kost teveel moeite :)).

 

intro-SylSyl
Hi, ik ben Syl! Interieurfreak en héle trotse ‘Tanti’ van mijn 3 oogappels: 1 nichtje en 2 neefjes (‘12, ‘13 en ’14). Samenwonend in Noordwijk en geboren in ’86. Net op tijd thuis, om niet tussen de tapijtrollen en gordijnstoffen geboren te worden. Hier komt waarschijnlijk ook mijn hobby vandaan. Bijna alles wat met wonen te maken heeft, word ik ongelofelijk blij van. In het dagelijks leven ben ik het breintje van mijn eigen blog: www.houseofsyl.nl en accountmanager voor een fabrikant in vloerkleden.