10 redenen om je kind niet te laten vaccineren

10 redenen om je kind niet te laten vaccineren

Zoals jullie laatst hebben kunnen lezen twijfelde ik aan het feit of ik er goed aan gedaan heb om Otis te laten vaccineren. Ik ben er wat dieper ingedoken en kwam een artikel tegen, waarvan ik de inhoud met jullie wilde delen. Iedereen heeft recht op zijn eigen mening en doe vooral waar jij je goed bij voelt. Ik kwam deze info tegen en die vond ik vrij schokkend en confronterend.

 1. Vaccinaties zijn nooit veilig of effectief bevonden

  Studies die gedaan zijn door pharmaceutische bedrijven hebben alleen bijwerkingen onderzocht tussen vaccins onderling, maar er is nooit een wetenschappelijke studie gedaan naar vaccins ten opzichte van placebo’s om te kijken naar de veiligheid.

 2. Vaccins zijn niet waterdicht

  Ze creëren een tijdelijke verhoging in anti-lichamen voor een specifieke ziekte, maar geven nooit immuniteit.

 3. Het eerste vaccin was een ramp

  De geschiedenis van het waterpokken vaccin laat zien dat er eerst een toename veroorzaakt werd in de ziekte (of dit aan het vaccin ligt of de uitbraak van de ziekte zelf, vraag ik mij af) en dat daarnaast extra bijwerkingen ontstonden, inclusief syfilis en helaas doden. Nu denk ik zelf dat er bij de start van een ‘medicijn’ al snel complicaties optreden, omdat het uitgetest moet worden, dus dit punt vind ik zelf niet zo sterk.

 4. Vaccineren is zeer winstgevend voor de pharmaceutische industrie en het zorgsysteem

  Dit zegt natuurlijk niets over of het werkt ja of nee, maar er is wel veel geld mee gemoeid dat het vaccineren in stand gehouden wordt. Just saying…

 5. Vaccins bevatten een aantal giftige stoffen en chemicaliën die gelinkt worden aan serieuze neurologische afwijkingen

  Voorbeelden van ingrediënten die in vaccins zitten zijn onder andere: aluminium, formaldehide, antivries, lood, cadmium, glycerine en aceton. Nu wil ik ook niet weten wat we via onze voeding, verzorging en andere wegen binnen krijgen (ook al let ik er wel op), maar dit lijken mij zeker stoffen om te vermijden, via welke weg dan ook.

 6. Iedere studie die kinderen vergelijkt die wel en niet gevaccineerd zijn, laat zien dat ongevaccineerde kinderen een superieure gezondheid hebben

  Onder kinderen die niet gevaccineerd zijn komen de volgende ziekten bijna niet voor in vergelijking tot gevaccineerde kinderen: infecties aan de luchtwegen, oor infecties, autisme, ADHD, astma, allergieën en immuun verstoringen.

 7. Vaccinaties veroorzaken verschillende ‘chronische, ongeneesbare en levensbedreigende ziektes’

  Hieronder vallen onder andere autisme, astma, ADHD, immuun verstoringen, het Guillain-Barre syndroom, voedsel allergieën en hersenbeschadigingen.

 8. De enige manier om levenslang beschermd te zijn tegen een ziekte, is door natuurlijke blootstelling aan de ziekte

  Hierdoor creëert je lijf goede anti-lichamen en immuniteit. Ik vraag mij wel af wat het risico is als je in aanraking komt met een ziekte als je daar niet tegen gevaccineerd bent. Iemand enig idee?

 9. Vaccins kosten de levens van baby’s, kinderen en volwassenen

  Er zijn sterke bewijzen, waarbij vaccinaties gelinkt worden aan wiegendood. Meer dan 100 voorheen gezonde vrouwen zijn gestorven als gevolg van het HPV vaccin. De lange termijn effecten van vaccinaties zijn nog onbekend, waardoor het nu meer een medisch experiment is. Amerikaanse kinderen krijgen veel meer vaccinaties dan andere op plekken op de wereld en de cijfers van babysterfte zijn hier ook wereldwijd het hoogst.

 10. Als jij of iemand die jij kent lijdt aan een ziekte of bijwerking van een vaccinatie, dan worden de pharmaceutische industrie en de doktoren daar niet medisch voor aansprakelijk gesteld

  Hier is zelfs in 1986 een wet voor opgesteld in Amerika, zodat niemand hiervoor aangeklaagd kan worden. Hier kan ik mij wat bij voorstellen, omdat het je eigen verantwoordelijkheid is. Aan de andere kant volg je het advies op van doktoren die daar jaren voor gestudeerd hebben.

Niet ieder punt is even sterk, maar er zitten zeker ook punten tussen waar ik erg van schrok. Otis is gewoon ingeënt, omdat ik mij daar op dat moment eerlijk gezegd niet verder in verdiept heb. Mocht ik op een dag nog een keer een kindje op de wereld mogen zetten, dan zou ik daar misschien anders tegenaan kijken. Wat is jullie mening hierover? Ik ben erg benieuwd…

Bron: Newstarget

Reageer op dit artikel

reacties op dit artikel

Read More